dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

03 January, 2013

welcome Year 2013 ( tahun yang penuh dengan perasaan takut + gemuruh + gembira)


Assalamualaikum...

Saat berganti saat, minit berganti minit, jam berganti jam, hari berganti hari, bulan berganti bulan, dan tahun berganti tahun...tahun 2012 berlalu pergi yang penuh dengan kenangan manis yang akan tetap ku ingat sampai bila2....sekarang tiba pula lembaran untuk tahun 2013 yang bakal memberi seribu satu kenangan buat diriku..INSYA ALLAH.. :-)
2 JANUARI 2013 telah bermula sesi persekolahan utk semua sekolah di seluruh Malaysia..bermula juga utk diriku praktikum jQAF 2012...pada 21 JANUARI - 19 APRIL 2013. (selama 12 minggu)..Insya Allah, akan aku usahakan utk mendapat yang terbaek..Insya Allah.. Dalam kesibukan praktikum yang bakal aku hadapi tidak lama lagi aku juga akan menamatkan zaman bujangku tidak lama lg :-) Ameen..terima kasih buat tunangku..kerana dapat menjaga hubungan ini dengan sebaiknya :-) ..Ameen
Alhamdulillah, di samping itu, tahun ini jgk adik aku pun dapat mengikut jejak langkahku menjadi seorang GURU.. tahniah ku ucapkan buat dirinya...semoga dia menjadi pendidik yang berjaya suatu hari nnti.. 


baiklah..setakat ini dulu n3 aku..countinue lps praktikum ea..


No comments:

Post a Comment

keINdAhAn TuHan